Testimoniale

/ Centrul excelenței

Testimoniale

Mădălina Panțucu
Mădălina Panțucu

Mama lui Anto

Cu profu' Andy engleza e foarte ușoară, chiar și pentru copilașii de 7-8 ani. Cum îți dai seama că un copil chiar reține ce i se predă la oră? În cazul meu, acest lucru se întâmplă când îmi aud fetița prin casă cântând în engleză clar și corect, fără să fie întrebată. Această dezinvoltură, libertate de exprimare și învățare organică sunt aspectele pe care le apreciez cel mai mult la lecțiile cu Andy.

Irina Dragne
Irina Dragne

Mama Anei și a lui Ștefan

Avem placerea să îl cunoaștem pe dl. Andy încă din anul 2020, in contextul pregătirii la limba engleză a copiilor, și pot spune că de-a lungul timpului am dezvoltat o relație foarte frumoasă, în care copiii se simt bine și participă cu bucurie și entuziasm la clasele dumnealui. Ne place mult aceasta colaborare, calitățile pedagogice deosebite ale d-lui Andy se văd foarte tare în atmosfera de lucru destinsă, alternarea diverselor metode prin care reușește să îi țină pe copii conectați și atenți (ceea ce noi vedem că nu-i lucru deloc ușor în primii ani de școală) și progresul lor semnificativ. Punctajul maxim la toate probele examenului Cambridge YLE organizat la EE Center în urmă cu câteva săptămâni, care ne-a produs o mare bucurie, ne face să ne dorim sa continuăm colaborarea cu dl. Andy!

Ionuț Ciobanu
Ionuț Ciobanu

Tatăl lui Ianis

Ne bucură nespus această colaborare și progresul la limba română și limba engleză, dovedit de îmbogățirea vocabularului, a acurateței gramaticale, a modalității elevate în care fiul nostru se exprimă în scris și oral, rezultate care au fost înregistrate împreună, ca o echipă unită și performantă, clădită pe încredere reciprocă și comunicare. Meseria de profesor implică un număr impresionant de resurse emoționale și intelectuale și nu poate fi făcută decât de către oameni cu dăruire, așa cum este dl. prof. Eduard Andrei, și care se implică în educarea caracterului și a minților copiilor pentru ca aceștia să își atingă potențialul. Calitatea și perfecționismul vor fi definitorii în tot ceea ce fac ei și este bine să îi învățăm de pe acum că aceasta este singura cale spre rezultate remarcabile.

Mihaela R.
Mihaela R.

Mama lui Călin

Suntem foarte recunoscători să vă cunoaștem, sunteți profesorul, psihologul, prietenul lui Călin, sunteți „Andi”! Mulțumim pentru seriozitatea și devotamentul arătat și felicitări pentru pregătirea și viziunea pe care le aveți!🤗 👏

David D.
David D.

Elev

Andy este o persoană calmă și care îți transmite calmitatea lui și ție. El este un profesor foarte bine pregătit, haios și bun la suflet. Cu drag, David.

Ioana D.
Ioana D.

Mama lui David

Colaborarea noastră cu Andy a început în urmă cu aproape 5 ani. În primul rand, este un bun profesionist, o persoană calmă și răbdătoare. Ca rezultate, David tocmai a absolvit examenul Cambridge Flyers. Acum ne pregătim pentru cele care urmează. 🙂

Familia Cozma
Familia Cozma

Având în vedere buna colaborare, suntem foarte multumiți de rezultatele obținute, apreciem munca depusă precum și colaborarea de care ne-am bucurat pe parcursul ultimilor doi ani. Sperând într-o colaborare și pentru viitor, vă mulțumim și vă vom recomanda cu mult drag și altora.