Colaboratori

/ Centrul excelenței

Colaboratorii noștri

Cristina Dobre

Life & Business Coach
Părinte fericit

Cristina Dobre este Life & Business Coach și consilier juridic. Adăugăm 15 ani de experiență ca părinte conștient care își dorește nu să fie perfect, ci să fie bun pentru fiul său. A luat întotdeauna drumul cunoașterii alături de experți în relații de cuplu și familie, oferind în cadrul centrului seminarii de parenting funcțional și planificare (online și offline), dar și cursuri de etichetă și bune maniere. Își dorește, așa cum spune, să fim „sănătoși la cap”.

Sebastian Radu

Președinte și fondator al Asociației Iubim Aviația

Sebastian Radu este de profesie jurnalist. Pasiunea sa pentru aviație s-a conturat în ceea ce Asociația Iubim Aviația face astăzi: ajută lumea să își depășească temerile și să se bucure de progresul tehnologic. De aici a luat naștere inițiativa „Frica de zbor”, susținând seminarii și ateliere pentru cei mai curioși dintre cei mici și fiind o inspirație deopotrivă pentru adulți și copii.

Luminița Constantin

Vicepreședinte al Asociației Iubim Aviația
Profesor pentru învățământul primar

Luminița aduce întotdeauna un zâmbet cu ea. Calmitatea și profesionalismul care o caracterizează fac din ea un profesor pe care este imposibil să nu-l îndrăgești. Susține ateliere de orientare în carieră și duce mai departe pasiunile pe care le-a avut dintotdeauna: aviația și educația

Robert Patrichi

Personal Trainer

Multiplu medaliat și campion absolut BJJ

Robert are un background impresionant în tot ceea ce ține de sport. Nu este nici el adeptul noțiunii de „perfecțiune”, ci mai degrabă a celei de progres. „Progresul este singura perfecțiune care există”. Multiplu medaliat și campion absolut pe categoria de 80 de kg la Jiu-Jitzu Brazilian și antrenor acreditat internațional în Fitness, TRX, BOSU, Functional Workout, HIIT și preparator fizic, și-a dorit mereu să inspire și pe alții și să le ofere ceea ce ne dorim cu toții: motivație și determinare.

Anne Marie Voicilă

Senior HR Recruiter

Anne este absolventa Facultății de Litere din cadrul Universității București. Cu un program de masterat în istorie, știe că cele mai importante resurse se află nu în exteriorul nostru, ci chiar în noi.

Irina Grigorescu

Antreprenor

 

Irina a absolvit Criminologie și Studii Americane la Universitatea din Essex, UK. A continuat în România studiile în drept, leadership și managementul resurselor umane. A crezut mereu în puterile sale și a reușit să dezvolte un business inedit în modă și frumusețe.